

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Непременно опитайте тази рецепта
Предлагаме ви една уникална рецепта за домашна баница с готови кори
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Магията е в самата плънка
Вадете продуктите, всички ги имате в хладилника
Разбърквате продуктите, мятате ги на тигана и готово!
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Веднага влиза в графа "Любими"
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря